gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

 MG 1977 ljusare

NYHETER

Fräscha grönsaker i olika former och skivad Mangalica

Fräscha grönsaker

Från södra Italien, ända nere på klacken, hämtar vi en serie grönsakscrème i fyra varianter där smaken håller i sig hela vägen från de färska grönsakerna som familjen Renna köper på den lokala marknaden i Fasano. Familjen Renna har alltid ansett att deras viktigaste ingredienser kommer därifrån. Välj mellan fyra olika sorter: crème gjord på soltorkad tomat, semitorkad tomat, grillade kronärtskockor eller grillade blandade grönsaker. Oavsett om du vill servera dem på en crostini eller till grillat så kommer de att vara en fin smaksättare i köket.

 

Salmorejo, spansk tomatsoppa

Samtidigt lanserar vi en ekologisk Salmorejo, en välsmakande tomatsoppa som ska serveras väl kyld. Den kommer från samma leverantör som våra redan etablerade gazpachos vilket betyder att den bara har naturliga ingredienser och är helt utan konserveringsmedel.

Skivad Mangalica

Äntligen (!) kommer nog många säga när vi nu lanserar vår otroligt populära Mangalicaskinka som en färdigskivad produkt. Mangalica är en mycket speciell grisras med välsmakande kött med fina fettmarmoreringar. Mangalican föds upp i Ungern, slaktas och skickas till Spanien för torkning enligt gamla spanska metoder. Nu får du tillgång till den färdigskivad i en smidig förpackning på 500 gram.

 

Skalade hasselnötter

Våra nya skalade hasselnötter kommer från ett kooperativ i södra Frankrike. De har sedan 1979 specialiserat sig på hasselnötter och de håller högsta kvalitet.

Napoletanskt pizzamjöl

La Napoletana är ett tipo 00 mjöl speciellt utvecklat och godkänt för napolitansk pizza. (AVPN godkänd Verace Pizza Napoletana Association). Det kommer i förpackning på 10 kg och den första responsen från vår testpanel har varit mycket positiv!