gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

Micke

Mikael Nobling - Säljare

Kontor: +46 42 29 60 00 | +46 42 453 12 71 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mikael jobbar som säljare på vårt kontor i Stockholm sedan våren 2014. Han har lång erfarenhet inom restaurangbranschen, men också inom dagligvarubranschen, senast jobbade han som ansvarig för delikatessavdelningen i en större butik. Det var där han fick kontakt med Jacob Gray och hörde talas om C & E Gastro Import. Mikael älskar mat, precis som alla vi andra som jobbar här, så det var inte svårt att locka över honom hit till oss för att sälja våra delikata produkter.

Fritiden ägnar han helst med sin familj och att laga mat som fortfarande är ett stort intresse, vilket han delar med sina två bröder som också jobbar med mat. De brukar träffas och skapa nya maträtter tillsammans och då använder de ofta Mikaels egenodlade grönsaker och örter.

En dröm han har är att köpa motorcykel, så han kan åka ut och ”cruisa” på nån riktigt kurvig landsväg.

Favoritprodukter: "Salame Toscano cinta (Art. Nr 18) är härligt köttig salami med tydlig sälta, pepprighet och grovmalen, att den är ekologisk gör inte saken sämre. Jag är också svag för Monte Enebro (Art.nr  E256), väldigt smakrik och äter den gärna som den är, nedsmulad i en sallad eller gratinerad på en toast med hemmagjord lavendelhonung och lite rostade marconamandlar på  (Artnr E957)."