gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

nyhet augusti2
 

Nyheter i sortimentet

Blåmögel i flera varianter, ost från Portugal och naturliga marmelader


Unik Italiensk blåmögelost

Den första spännande nyheten är från en av våra mest uppskattade leverantörer, La Casearia  Carpenedo som är företaget bakom unika ostar som Blu61, Briscole al Barbera och Vento d’Estate. Deras senaste läckerhet heter Autunno Blu och är en  blåmögelost som lagrats i Zibbibovin och är toppad med valnötter och torkade fikon. En mild och mycket speciell blåmögelost med en fantastisk smak.

 

Blåmögelostar från Frankrike

Från Auvergne i Frankrike föll vi för två andra blåmögelostar som kommer att falla dig i smaken om du älskar milda, mjuka och krämiga blåmögelostar.

Spännande ost från Portugal

Portugal hamnar ofta i skymundan av Spanien men nu presenterar vi några nyheter som ger dem den  uppmärksamhet de förtjänar! Portugal är väl förtrogen med traditionellt osthantverk baserad på opastöriserad mjölk från kor, får och getter. Djuren betar i grönskande områden där havet och gräsfloran skapar nyanser smaken. Vi har valt ut fyra portugisiska ostar av opastöriserad mjölk samt en kvittenmarmelad som är helt utan konserveringsmedel eller
tillsatser.

Lyxiga marmelader helt utan tillsatser

Våra nya lyxiga marmelader tillverkas av det spanska familjeföretaget Las Doñas. Marmeladerna tillverkas av rena råvaror, har hög frukthalt och är helt utan tillsatser. Det var föräldrarna till grundarna på Las Doñas som lärde dem att bara äta naturliga produkter och därigenom gav idén till företaget. Marmeladerna kommer i sju olika smaker: apelsin, citron med kanel, skogsbär, svarta fikon, persika med lavendel, röd paprika och tomat med jalapeño.

 

 

Se och läs om alla produktnyheterna i vår webbshop>>>