gastro-import-logo

DK | EN | NO | SE  | KUNDLOGIN E-HANDEL

Vinnare i World Cheese Awards

harbison3

Harbison vann Super Gold!WCA 2015 full 600x400

Vi har flera ostar i vårt sortiment som rönte stora framgångar i World cheese awards men den som fick den finaste utmärkelsen är den amerikanska Harbison som fick utmärkelsen Super Gold! Det innebär att den anses vara en av världens 62 bästa ostar och det är andra året i rad som Harbison utses till det. Harbison är en elegant 300-grams mjuk, krämig ost som har smakförnimmelser av svamp och citron. Osten packas in i bark och tillverkas i Vermont. När den är ung kan den skäras men den är mer känd för att ätas med sked. Vi är en av tre utvalda distributörer i Europa på denna ost.

De ostar i vårt sortiment som vann utmärkelser i World Cheese Awards är:

harbison2 Boile honung och rosmarin
US101 (Super Gold): Harbison I251 (brons): Boilie getost 180 gram (mjuk och krämig färskost, tillverkad av getmjölk) E208 (brons): Fårost honung & rosmarin EKO (Underbar fårost som är smaksatt och rullad i honung och rosmarin)
Irländskcheddar pecororino  
I257 (brons): Extra lagrad irländsk Cheddar 2,5 kg (Fyllig cheddar med en rik smak.) 205 (silver): Pecorino di Cantina 2 kg (Pecorino från Toscana som lagrats i minst 6 månader.)  
fårbrie Hvidost i saltlake  
DK154 (guld): Fårebrie Hermans Arv 125 g EKO (Ekologisk brie som tillverkas av fårmjölk.) DK148 (guld): Hvidost i saltlake 150 gram i glas EKO (Härlig ekologisk färskost tillverkad av fårmjölk.)