"Prosciutto crudo" - lufttorkad skinka - skuren i block, från Quinta Stagione i Parma. MEC-beteckningen indikerar att det är skinka av EU-ursprung som lufttorkas i Italien. Den har en lufttorkningstid på cirka 8 månader, under vilken den utvecklar fina smaknyanser som gör den till en riktigt fin skinka.
Varumärke | Quinta Stagione |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 2,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 7 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 2673720065642 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött, salt, konserveringsmedel E252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 932 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 223 |
Fett | 12 |
Varav mättade fettsyror | 4,7 |
Kolhydrat | 0,7 |
Varav sockerarter | 0,1 |
Protein | 28 |
Salt | 6 |