Härlig sardellpaté från Talatta på Sicilien, som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel. Används till exempel som smakförstärkare i såser eller dressingar m.m. Ansjovisen fiskas i Kantabriska havet som utgör den södra delen av Biscayabukten.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,06 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 48 |
Kolli per lav | 20 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 878266000511 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Ansjovis, olivolja, salt, naturliga smakämnen Tillverkas i fabrik som även bearbetar nötter. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad) Förvaring: Torrt och svalt Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp max 7 dagar. |
---|---|
Allergentyp | Nötter,Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 998 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 239 |
Fett | 15 |
Varav mättade fettsyror | 1,9 |
Kolhydrat | 0,1 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 6 |