En lagrad tremjölksost med rosmarin - från Làcteos Martinez i La Rioja, som gör de mest fantastiska spanska bondostarna. Los Cameros tillverkas av ko-, get- och fårmjölk från lokala gårdar, lagras i 6 månader (curado) och tvättas i olivolja under och slutligen täcks osten med rosmarin. En underbar hårdost med toner av gyllene smör, varm grädde och rostade nötter och med en fin smak av rosmarin.
Varumärke | Los Cameros |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 3,3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 7 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 8421392010408 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad KOMJÖLK (min. 60%), FÅRMJÖLK (min 20%), GETMJÖLK (min. 6%), salt, löpe (från får), konsistensmedel: kalciumklorid, mjölksyrakultur, konserveringsmedel: Lysozym (ÄGG). Ej ätbar skorpa, innehåller konserveringsmedel: E-202 och E-235. Skorpan är täckt med rosmarin. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1770 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 427 |
Fett | 36,4 |
Varav mättade fettsyror | 25,7 |
Kolhydrat | 1 |
Varav sockerarter | 1 |
Protein | 23,9 |
Salt | 1,8 |