Caseificio Il Fiorino använder endast lokalt producerad mjölk till deras ost- produktion, dvs. mjölk från fåren i Maremmaområdet i Toscana. Denna tryffelpecorino är mycket fint balanserad mellan ostens egna smak och den tillsatta tryffeln. En delikatess både som ost och som tryffelprodukt. Lagrad 15-30 dagar. Vann brons vid WCA 2019 och guld vid WCA2021.
Varumärke
Il Fiorino
Ursprungsland
Italien
Nettovikt i kilo
1,3
Enhet
Kilo
Antal per kolli
6
Kolli per lav
6
Lager per pall
6
Kylvara
Ja
Ingredienser
Pastöriserad fårMJÖLK, bianchetto tryffel (tuber borchii vitt.) min. 0,5%, sommartryffel (tuber aestivum vitt.) minst 0,5%, arom, Volterrasalt, löpe, mjölksyrabakterier. Ytbehandling: E235. Skorpan är inte ätbar.