Pinsa från DiMarco

Pinsa från DiMarco

Originale Pinsa Romana från Di Marco är skapad genom en kombination av traditionella tekniker och moderna innovationer där idén kom från barndomsminnet när Corrado di Marcos farfar formade överbliven deg på ett helt nytt sätt och 2001 i Rom bakades den första pinsan av Corrado di Marco.

2001 bakades den första pinsan av Corrado di Marco i Rom och idag är Pinsa Romana med sin karaktäristiska ovala form en succé, den bakas och njuts i hela världen. Men originalet kommer fortfarande från Di Marco.

Högkvalitativa ingredienser

Di Marco använder enbart det finaste mjölet, vars blandning och sammansättning är en väl bevarad hemlighet, och ingredienser för att skapa sin pinsadeg, vilket garanterar en produkt av högsta kvalitet. Det är bland annat denna noggrannhet i urvalet av råvaror som bidrar till pinsans utsökta smak och otroligt läckra textur. Pinsa Romana har en krispig yta och en luftig insida, vilket gör den både lätt och mångsidig. Användningsområdena är många och den går att variera i oändlighet.


Unikt recept

Pinsan skiljer sig från traditionell pizza genom att den är betydligt fluffigare, luftigare och har en mer tilltalande textur vilket är resultatet av den unika mjölblandning och metod som används när den bakas. Degen, som bakas på surdeg, kalljäses i upp till 72 timmar, vilket inte bara förhöjer smaken utan även gör den mer lättsmält. Vi har valt ut varianterna classic, i två olika förpackningar, deras mindre runda variant samt en  glutenfri.

Pinsa Romana från DiMarco

Relaterad läsning