Marcona- och Valenciamandlar
- från spanska varumärket DeCampo
Sex generationers erfarenhet
Företaget bakom varumärket DeCampo är ett familjeägt företag med lång erfarenhet av odling och förädling av Marcona- och Valenciamandlar. Gården har varit i familjens ägo, och drivits av dem, i sex generationer. De förvaltar 300 hektar mandelträd med stor omsorg, hängivenhet och passion. Familjeföretaget är hängivna åt hållbart jordbruk och använder traditionella metoder för att producera mandlar av exceptionellt hög kvalitet.
Marconamandlar
Marconamandlarna anses ofta vara en av de finaste mandelsorterna i världen och är en verklig delikatess. De är särskilt uppskattade för sin söta smak, delikata textur och höga koncentration av bra fetter. Marconamandlar är särskilt populära inom gastronomin, vanligtvis använda i produktionen av spansk nougat och andra konfektyrer tack vare deras rika, intensiva smak.
Valenciamandlar
Valenciamandlarna, som huvudsakligen växer i Valenciaregionen, är kända för sin mångsidighet och är också högt uppskattade för sin underbart söta och delikata smak.
Dessa mandlar är vanligtvis mer avlånga och kända för sin mjuka men tuggvänliga textur, egenskaper som gör dem idealiska för olika kulinariska anrättningar men också perfekta som snacks eller som topping på sallader eller ostbrickor.
DeCampo mandlar
Gastrobutiken
Upptäck vårt unika utbud av charkuterier, ost, oliver, olja, vinäger, grönsaker, fisk, sylt, vin och mycket mer!