Capa Negra har sin besättning av Iberico Bellota grisar i Jabugo. De har valts ut och rekommenderas av den 3-stjärniga Michelinkocken Martí Berasategui' tack vare köttets smak. Skinkan är lufttorkad i minst 28 månader. Handskuret. Tas ut ur förpackningen minst 20 minuter innan avnjutning.
Varumärke | Capa Negra |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 0,08 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 30 |
EAN-nummer | 8436034851165 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Iberico Bellota skinka från 100% Ibericogris, salt, socker, surhetsreglerande medel E-331 iii och konserveringsmedel E-250 och E-252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1438 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 345 |
Fett | 21,3 |
Varav mättade fettsyror | 1,42 |
Kolhydrat | 1 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 37,1 |
Salt | 3,1 |