Capa Negra har sin besättning av Iberico Bellotagrisar i Jabugo. Det används 100 % Iberisk skinka från Jabugo för att tillverka skinkan samt ekollonbaserat foder under Montaneraperioden. Denna skinka har lufttorkats i ca 24 månader och därefter blivit urbenad. Vikt omkring 4 kg och bör tempereras ca 1 timme innan servering.
Varumärke | Capa Negra |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 4 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 10 |
Lager per pall | 4 |
EAN-nummer | 8436034850472 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Iberico Bellota skinka från 100% Ibericogris, salt, socker, surhetsreglerande medel E-331 iii och konserveringsmedel E-250 och E-252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1717 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 414 |
Fett | 24,8 |
Varav mättade fettsyror | 12 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0,5 |
Protein | 24,8 |
Salt | 3,23 |