Lufttorkad skinka från Teruel öster om Madrid som är välkända för sina formidabla skinkor. 100% naturlig, Teruel tillverkas uteslutande av kött, salt och luft - inga tillsatser. Duroc-grisar används på pappans sida och Landrace på mammans sida och skinkan lufttorkas i 24-30 månader. Produceras av familjeföretaget Jamones Pastor. Utsedd till bästa Teruelskinkan 2021.
Varumärke | Jamones Pastor |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 5,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött från Teruel, havssalt. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1392 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 335 |
Fett | 24 |
Varav mättade fettsyror | 9,83 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 28,77 |
Salt | 0,1 |