En specialitet från staden Agour i den franska delen av Baskien. Lagrad i minst tre månader. Tillverkas på 80% komjölk och 20% fårmjölk.
Varumärke | Agour |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 3,7 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 2328047800000 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad får (20%)- och koMJÖLK (80%), salt, ostlöpe, mjölksyrabakterier, lysozym E1105. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1723 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 416 |
Fett | 36 |
Varav mättade fettsyror | 24 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 23 |
Salt | 1,7 |