Romagna Terre har sedan 1985 valt ut och tillverkat de bästa traditionella ostarna som framställts av fårmjölk i området Emilia Romagna. Osten nel Fieno är täckt med hö och har en ren fårmjölkssmak med inslag av höet den har lagrats tillsammans med. Lagrad ca 2-3 månader. Skorpan är inte ätbar. Vann guld vid WCA 2019, brons 2023.
Varumärke | Romagna Terre |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 1,3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
EAN-nummer | 2406481 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad italiensk FÅRMJÖLK, salt, löpe, mjölksyrabakterier. Ytan är täckt av druvkärneolja och hö (2%). Skorpan är inte ätbar. |
---|---|
Allergentyp | Nötter,Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1396 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 337 |
Fett | 28 |
Varav mättade fettsyror | 21 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 1 |