Raclette lagrad i 5 månader under grottliknande förhållanden vilket ger den en djupare och rikare smak. Raclette är schweizarnas fredagsmys, och den avnjuts gärna smält över mandelpotatis, syltlök, cornichonger och med lite kallskuret vid sidan av. Hantverksost och fri från tillsatser.
Ursprungsland | Schweiz |
---|---|
Nettovikt i kilo | 6,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 2328555900001 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1439 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 347 |
Fett | 27 |
Varav mättade fettsyror | 16,2 |
Kolhydrat | 0,1 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 25,8 |
Salt | 1,4 |