Stracco di Capra från mejeriet Gildo Formaggio liknar på många sätt en klassisk Taleggio; tillverkningsmetoden är i stort sett densamma men istället för komjölk används här getmjölk. Stracco di Capra har en lagringstid på cirka 35 dagar - kortare än en klassisk Taleggio - konsistensen är mjuk och krämig och smaken mild och mjölkig med tydliga inslag av getmjölk. Ersätter artikel 216.
Varumärke | Gildo Formaggi |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 2 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 7 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 92257163000007 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad getMJÖLK, salt, löpe |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1299 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fett | 29 |
Varav mättade fettsyror | 19 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 18 |
Salt | 1,6 |