Colatura di Alici från Agostino Recca är en italiensk fisksås med djup umamismak. Medelhavsansjovis bearbetas inom två dagar, saltas och lagras under tryck för att mogna. Vätskan filtreras långsamt innan buteljering, vilket ger en ren och intensiv smak. Colatura har anor från antikens garum och är en del av Italiens kulinariska arv.
Varumärke | Agostino Recca |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,1 |
Avrunnen vikt i kilo | 0,1 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
EAN-nummer | 8012464000924 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Extrakt från ANSJOVIS i saltlag (Engraulis encrasicolus), salt. |
---|---|
Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 883 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 211 |
Fett | 13,7 |
Varav mättade fettsyror | 3,1 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 21,9 |
Salt | 19,7 |