Colatura di Alici, fisksås ansjovis 10cl

2076Skriv ut
Colatura di Alici från Agostino Recca är en italiensk fisksås med djup umamismak. Medelhavsansjovis bearbetas inom två dagar, saltas och lagras under tryck för att mogna. Vätskan filtreras långsamt innan buteljering, vilket ger en ren och intensiv smak. Colatura har anor från antikens garum och är en del av Italiens kulinariska arv.
VarumärkeAgostino Recca
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo0,1
Avrunnen vikt i kilo0,1
EnhetStyck
Antal per kolli12
EAN-nummer 8012464000924
KylvaraJa
Ingredienser Extrakt från ANSJOVIS i saltlag (Engraulis encrasicolus), salt.
Allergentyp Fisk och produkter baserade på fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)883
Energi (Kcal/100g)211
Fett13,7
Varav mättade fettsyror3,1
Kolhydrat0
Varav sockerarter0
Protein21,9
Salt19,7

Andra som köpte denna köpte också