Den världsberömda Brillat Savarin från Delin i Bourgogne. Osten har fått sitt namn från den franske gastronomen med samma namn som 1826 gav ut den gastronomiska bibeln The Physiology of Taste. En lättlagrad krämig komjölkost som smakar rent hantverk och njutning. Mjölkiga toner av nötter samt en mild touch av syra och en ofattbar krämig konsistens gör denna ost extraordinär utöver det vanliga.
Varumärke | DELIN |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 0,5 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 3 |
Kolli per lav | 9 |
Lager per pall | 20 |
EAN-nummer | 3296651111890 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, GRÄDDE, mjölksyrabakterier, löpe och salt. Fett 40 %. Fett i torrvikt 72%. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1629 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 395 |
Fett | 40 |
Varav mättade fettsyror | 27 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 8 |
Salt | 1,2 |