En färsk ostfondue smaksatt med prosecco som bara behöver värmas innan den serveras. En blandning av hård och halvhård ost, vitt vin och majsstärkelse. Lägg fondueblandningen i en caquelon (fonduegryta), eller i en vanlig gryta, och värm på medelhög värme tills osten har smält och konsistensen blir krämig. Doppa bröd eller det du föredrar och njut av smaken av Schweiz.
Varumärke | NATOUR |
---|---|
Ursprungsland | Schweiz |
Nettovikt i kilo | 0,6 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 5 |
Kolli per lav | 8 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 7630863511745 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Ost av opastöriserad koMJÖLK 69%, Prosecco 30%, majsstärkelse 0,5%, kryddor 0,5% |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1100 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 263 |
Fett | 22 |
Varav mättade fettsyror | 15 |
Kolhydrat | 5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 17 |
Salt | 1,4 |