Inspiration, recept & nyheter

Alla goda historier från vårt gastronomiska universum

  • >Säsong för Mont d'Or

    Säsong för Mont d'Or

    Nu är det dags igen för den underbara franska och schweiziska säsongsosten Mont d'Or/Vacherin, som kan avnjutas från september till mars.

    Läs mer
  • >Spenat- och ricottagnocchi med fänkålssalsicca

    Spenat- och ricottagnocchi med fänkålssalsicca

    Våra gnocchi från Mamma Emma tillverkas utan konserveringsmedel eller tillsatser. Serien är uppkallade efter ägarens mormor och är en hyllning till hennes värderingar kring den traditionella matlagnin...

    Läs mer
  • >Carbonara på spaghetti från Martimucci

    Carbonara på spaghetti från Martimucci

    Spaghetti carbonara är en snabblagad italiensk klassiker och här gör vi den helt med italienska råvaror. En äkta carbonara innehåller ingen grädde men blir krämig tack vare en skvätt pastavatten i sås...

    Läs mer
  • >Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Rasmus lagar en otroligt läcker och snabbgjord rätt av pasta från Martimucci, salsiccia från Lovison och till slut San Marzanotomater från Agragenus på Sicilien.

    Läs mer

Följ oss!